Resting after shopping

Våre samarbeidspartnere: Ekspress Bank

Ekspress Bank er en norsk filial av danske Ekspres Bank A/S

Ekspress Bank i Norge har konsesjon til å drive bank og er underlagt samme strenge lover, krav og reguleringer som andre banker i Norge.

Banken ble etablert i Danmark i 1987 som Ekspres Bank A/S. Et resultat av et samarbeide mellom Handelsbanken og Dansk Supermarked. I dag eies banken av BNP Paribas – Personal Finance.

EkspressLån, EkspressPluss og Samlelån

Ekspress Bank tilbyr låneprodukter i forskjellige kategorier. EkspressLån tilbys fra 5.000 til 50.000 kroner. EkspressPluss opp til 100.000 kroner, og et Samlelån du kan søke om for å refinansiere og samle opp tidligere smålån og kredittkort du betaler dyre renter og gebyrer på månedlig. Med Samlelån kan du få orden på din egen økonomi igjen. Du kan søke om å samle gamle lån helt opp til 350.000 kroner.

Du kan også tegne en betalingsforsikring på lånet ditt. Dette for at du skal være sikret mot uforutsette hendelser i livet, som gjør at du får problemer med nedbetalingen av lånet.

Fokus på kundeservice

Personal Finance er representert i over 30 land med mer enn 20.000 ansatte og har omtrent 27 millioner kunder. Gjennom sitt engasjement og sterke fokus på innovasjon og kundeservice har Ekspres Bank A/S opplevd en enorm utvikling innen utlån og behandler i dag i overkant av 400.000 søknader årlig i Norge og Danmark.

Ekspress Bank skal tilby sine kunder effektive og gunstige finansieringsløsninger uten krav til pantesikkerhet. Det er derfor tatt et valg på at man tilbyr et fåtall produkter. Dette gjør man for å kunne opprettholde en høy standard på ekspertise og spesialisering innenfor de produktene som tilbys. Dette kommer automatisk kundene til gode.

Gjennom bankens kjerneverdier; kundefokus, engasjement og troverdighet, er EkspressBanks målsetning å tilføre en ny dimensjon til det norske bankmarkedet for usikrede lån og kreditter, og støtte opp under bankenes ansvar for å tilby riktige kunder riktig gjeldsbelastning og en sunn økonomi.

Søk gjennom Telefinans

Gjennom Telefinans kan du søke både forbrukslån og om refinansiering av tidligere lån i Ekspress Bank.

Klikk på denne lenken for å søke