Samarbeidende banker

Avida Finans

Avida Finans AB er et kredittmarkedsforetak som siden 1983 har tilbudt finansielle løsninger og tjenester til privatpersoner og bedrifter i Sverige, Norge og Finland.
De er i dag cirka 100 ansatte, med kontor i Stockholm og Gøteborg samt filialer i Oslo og Helsinki

BRAbank

BRAbank er en ambisiøs, norsk bank som fokuserer på gode brukeropplevelser og god kundeservice. Et lån i BRAbank betyr trygghet, ansvarlighet og fleksibilitet. Vi jobber daglig for å oppfylle alle forventningene kundene våre har til en moderne bank. Du signerer lånetilbudet med Bank-ID for rask utbetaling. Vi hjelper deg med refinansiering av eventuelle andre lån.

BB Bank

BB Bank, tidligere BB Finans AS, er en norsk filial av TF Bank AB med konsesjon fra den Svenske Finansinspeksjonen. Filialen er godkjent av det norske Finanstilsynet. Selskapet fikk 9. august 2017 konsesjon som bank, etter tidligere å ha hatt konsesjon som finansieringsforetak. 22. januar 2020 fusjonerte BB Bank med TF Bank AB. Juridisk navn på filialen er BB – TF Bank Norge.

TF Bank AB driver virksomhet i ni land uten Norge; Sverige, Finland, Estland, Lithauen, Latvia, Tyskland, Østerrike, Polen og Danmark. TF Bank har totalt over 2 millioner kunder og er notert på Stockholmsbørsen. Virksomheten i Norge ble etablert i 1984 og er inne i sitt 36. driftsår i 2020. Selskapet har 35 ansatte og holder til i Markeveien i Bergen sentrum. BB Bank driver landsdekkende utlånsvirksomhet og er engasjert i forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet, samt innskudd for allmenheten. Produktspekteret er rettet mot personkundemarkedet.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank AS er en del av Banco Santander, en av verdens største finanskonsern. Hovedkontoret for Norden ligger i Oslo med 600 ansatte. Santander er i dag ledende innenfor bil og fritidsfinansiering segmentet i Norge og er også en betydelig aktør innen forbrukslån og kredittkort.

Ikano Bank

Ikano Bank AS var opprinnelig eid av møbelforetaket IKEA hvor de tilbød finansiering til sine kunder. Hovedkontoret ligger i Malmø, Sverige. Ikano gruppen har i dag ca 4500 ansatte og opererer i flere land. Ikano Bank etablerte seg i Norge i 1991 og holder til i Asker utenfor Oslo hvor de tilbyr forbrukslån og kredittkort.

Nordax Bank

Nordax Bank AB er en ledende nordisk nisjebank med hovedkontor i Stockholm, Sverige og driver virksomhet i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Banken har i dag over 200 ansatte og har som formål å tilby konkurransedyktige finansielle løsninger innen forbrukslån og kredittkort rettet mot privatmarkedet.

BN Bank

BN Bank ASA er en norsk innovativ nettbasert bank med hovedkontor i Trondheim. Banken er landsdekkende og eid av Sparebank 1 bankene. BN Bank tilbyr boliglån, billån, seniorlån, forbrukslån og kredittkort.

Svea Finans

Svea Finans AB ble etablert i Stockholm i 1981 og er en del av Svea-konsernet med over 1000 ansatte og er i dag Nordens største privateide finansieringshus med avdelinger over hele Europa. I Norge er de ca 200 ansatte med kontorer i Oslo, Trondheim og Hamar.

Express Bank

Express Bank AS er en nordisk bank etablert i Danmark i 1987. Det norske kontoret holder til i Oslo og er spesialisert på forbrukslån og refinansiering i privatmarkedet. Banken er i dag en del av BNP Paribas personal Finance med mer enn 20.000 ansatte i over 30 land.

Monobank

Monobank ASA er en forholdsvis ny norsk selvstendig nettbank etablert i Bergen i 2015. Banken har i dag ca 40 ansatte med lang erfaring og god kompetanse innen finansbransjen og er spesialisert innen forbrukslån uten sikkerhet fra 10 – 500.000,-. Banken tilbyr også høyrentekonto.

yA Lånet

yA Lånet AS ble etablert i Norge i 2006 og er i dag hel eid av svenske Resurs Bank AB en av Nordens ledende innen forbruksfinansiering. yA Lånet tilbyr foruten forbrukslån også båtlån, MC lån, bruktbillån, caravanlån og oppussingslån. De har videre gode betingelser på høyrentekonto. Banken har i dag godt over 100.000 privatkunder.

Collector Bank

Collector Bank AB ble etablert i 2005 og har hovedkontor i Gøteborg og avdelinger i Oslo, Stockholm og Helsinki. Banken tilbyr tjenester både til privatpersoner og bedrifter. Collector Bank har siden oppstart hatt en stabil og god vekst.

Resurs Bank

Resurs Bank AB er en del av Resurskonsernet, har hovedkontor i Helsingborg, Sverige og ble grunnlagt i 1977.
De tilbyr bank- og finansieringstjenester som forbrukslån, refinansiering og kredittkort samt forsikringsprodukter i Norden og deler av Europa. Resurs Bank er en av Nordens mest rasktvoksende banker og er også en betydelig aktør innen retail finance med over 5 millioner kunder.

Instabank

Instabank ASA er en relativt ny norsk nettbank etablert i 2016 og holder til i Oslo og tilbyr fleksible løsninger på forbrukslån og refinansiering samt lån til bil,båt,mc og båt. De tilbyr også finansieringsløsninger for handel i butikk og har avtaler med kjeder som Skeidar, Eplehuset og Power. De er også nylig etablert på det finske markedet.

Easybank

Easybank ASA er videreføringen av tidligere Verdibanken etablert i 2003. De har sitt kontor i Oslo og er en landsdekkende nisjebank innenfor finansiering, sparing og betalingsformidling mot privatmarkedet. De tilbyr forbrukslån, refinansiering og billån i tillegg til høyrentekonto og brukskonto med gode betingelser.

Optin Bank

Optin Bank AS er en ny norsk landsdekkende bank etablert i 2017 med kontor i Oslo. Deres mål er å alltid være i tet for teknologiutviklingen for å sikre kunden det beste produktet på markedet. De har hovedfokus på forbrukslån og refinansiering i privatmarkedet men tilbyr også spareprodukter.

MyBank

Mybank ASA er en ren nettbank etablert i 2017 med kontor i Oslo og tilbyr forbrukslån, billån og sparekonto. Banken tilbyr enkle og kostnadseffektive løsninger og har ambisjoner om å tilby boliglån og nærliggende produkter på sikt.

Komplett Bank

Komplett Bank ASA er en norsk bank etablert i 2014. De holder til på Lysaker utenfor Oslo og tilbyr produkter som forbrukslån, kreditt, kredittkort og refinansiering uten krav til sikkerhet samt høyrentekonto med gode betingelser. Komplett Bank er en del av Komplett Group som står bak bl.a komplett.no, blush.no og bildeler.no. Banken er også etablert i Finland og Sverige.

Nordea Direct

Nordea Direct tilbyr gode betingelser og enkle løsninger på nett og mobil. De er en nettbank som tilbyr konkurransedyktige boliglån, forbrukslån, sparing, kredittkort og vanlige banktjenester. Nordea Direct eier og markedsfører også varemerket OPP Finans etablert i 2012.

BlueStep Bank

BlueStep Bank AB er en engasjert og løsningsorientert utfordrer i det norske lånemarkedet. De henvender seg til de menneskene som av ulike årsaker ikke får boliglån hos de tradisjonelle långiverene. BlueStep er en svensk finansinstitusjon med kontor i Oslo, Stockholm og Helsinki og ble etablert i 2005 og åpnet sin avdeling i Norge i 2010. Banken preges av entreprenørånd og engasjement.