Om oss og vår tjeneste

I et mylder av rentesatser, betingelser og ulike lånetilbud, kan det være sparing av både tid og krefter hvis du lar en finansagent ta denne tidkrevende jobben for deg.

Vi hjelper deg med vår kompetanse gjennom hele prosessen – helt kostnadsfritt og uforpliktende.

Bankene konkurrerer om å gi deg de beste lånevilkårene etter å ha vurdert din søknad. Tilbudene er derfor varierte, individuelle og uforpliktende. De kan heller ikke tilby høyere renter gjennom vår tjeneste. Når alle vurderingene er klare presenterer vi det beste tilbudet for deg.

Som finansagent mottar vi provisjon fra bankene vi samarbeider med på bakgrunn av låneavtaler som er inngått og formidlet gjennom oss.

Om Telefinans

Telefinans ble etablert i 1985 og har siden vokst til å bli en av landets største aktører som formidler forbrukslån og refinansiering til privatpersoner. I dag heter driftsselskapet Motty Telefinans AS (org nr 994 110 756) .

Per 2018 er vi totalt 14 årsverk som holder til i sentrale kontorlokaler i Fredrikstad.

Telefinans i andre land

Telefinans Danmark AS ble etablert i 2017.
Telefinans Finland Oy ble etablert i 2018.

Fhird AS

Fhird AS er Telefinans sin utvikler, leverandør og forvalter av Låneadmin – et unikt system for håndtering av lånesøknader. Selskapet ble etablert 2017. Systemet vårt har integrasjon med 18 banker i Norge. Per 2019 har Fhird AS tre årsverk med kontor i Gøteborg.